за нас

добредојде

Xuzhou Bright Mark Industry trade Co., Ltd. е основана во 2014 година, лоцирана во градот Xuzhou, провинцијата Jiangsu. Bright Mark извезува иверица со филм, комерцијална иверица, МДФ и други производи од дрво. Компанијата ги поседува заштитните знаци BRIGHT MARK, BRIGHT PLEX и BPLEX. Има положено CE и FSC сертификат, а неговите производи се извезуваат на Блискиот Исток, Африка, Европа, Југоисточна Азија и други региони. Xuzhou Bright Mark долго време се придржуваше до деловната филозофија на специјализација, брендирање и специјализација, и соработуваше и инвестираше во стабилни кооперативни фабрики. Во меѓувреме, воспостави развојна стратегија за спротиводно и низводно проширување на индустрискиот синџир и интегрирано работење на синџирот на снабдување за фабриката. Специјално формиравме посебен Оддел за контрола на квалитет, кој е задолжен за обезбедување и контрола на квалитетот на сите товари што треба да се испорачаат. Благодарение на својата одлична работа, инспекцијата на сите извезени стоки на компанијата го обезбедува квалитетот на извезените производи, поставувајќи ја основата за компанијата да ја освои довербата на клиентите и да воспостави долгорочни деловни односи.

„Квалитетот на прво место“ е филозофијата и принципот за постојано насочување на развојот на Xuzhou Bright Mark. „Наука, технологија и иновации“ се нашите постојани определби. Преку нашите одлични услуги, ние искрено се надеваме дека ќе воспоставиме долготрајни односи со клиенти во Кина и во странство за да создадеме брилијантна иднина за победнички.

Прочитај повеќе

Вести и настани

Последни вести
Прочитај повеќе
  • TR BPLEX
  • TR BPLEX
  • TR BPLEX
  • TR BPLEX

Оставете ја вашата порака