babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Xuzhou Bright Mark Industry trade Co., Ltd. didegaké ing 2014, dumunung ing Xuzhou City, Provinsi Jiangsu. Bright Mark ekspor Film ngadhepi plywood, plywood komersial, MDF lan produk kayu liyane. Perusahaan kasebut duwe merek dagang BRIGHT MARK, BRIGHT PLEX, lan BPLEX. Wis lulus sertifikasi CE lan FSC, lan produke diekspor menyang Timur Tengah, Afrika, Eropa, Asia Tenggara, lan wilayah liyane. Xuzhou Bright Mark wis suwe netepi filosofi bisnis spesialisasi, branding, lan spesialisasi, lan wis kerja sama lan nandur modal ing pabrik koperasi sing stabil. Kangge, wis netepake strategi pembangunan kanggo extension hulu lan hilir saka chain industri lan operasi terpadu saka chain sumber kanggo pabrik. Kita khusus nyiyapake Departemen Kontrol Kualitas sing kapisah, sing tanggung jawab kanggo jaminan kualitas & kontrol kanggo kabeh kargo sing bakal dikirim. Amarga karya sing apik banget, Inspeksi kabeh barang sing diekspor perusahaan njamin kualitas produk sing diekspor, nggawe pondasi kanggo perusahaan entuk kapercayan pelanggan lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang.

"Quality First" minangka filosofi lan prinsip kanggo ngarahake pangembangan Xuzhou Bright Mark ing kabeh wektu. "Ilmu, Teknologi, lan Inovasi" minangka usaha sing konsisten. Liwat layanan sing apik banget, kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan sing langgeng karo klien ing China lan ing luar negeri kanggo nggawe masa depan sing apik kanggo menang-menang.

maca liyane
  • What We Do

    Apa We Do

    Kita ngasilake plywood lan produk kayu sing gegandhengan.
    liyane
  • What We Do

    Pasar Kita

    Kapasitas taunan saka kayu lapis 240.000m3, ngekspor luwih saka 50 negara.
    liyane
  • What We Do

    Layanan Kita

    Iku fokus kita kanggo babar blas responsif kanggo kabutuhan saben customer.
    liyane

Warta & Acara

Kabar paling anyar
maca liyane
  • TR BPLEX
  • TR BPLEX
  • TR BPLEX
  • TR BPLEX

Ninggalake Pesen Panjenengan